ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ CO. ZHEJIANG YOMIN, ΕΠΕ

Επαγγελματικοί κατασκευαστές ενοργάνωσης

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Πλήκτρα διαστήματος κεραμικών κεραμιδιών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Πλήκτρα διαστήματος κεραμικών κεραμιδιών για τις πωλήσεις
λάβαμε τα αγαθά με τη συμπαθητική συσκευασία και η αξιόπιστη ποιότητα, παρακαλώ στέλνει τη νέα διαταγή τον προσεχή μήνα νωρίτερα. ευχαριστίες.

—— Ο κ. ABD HALIM

Προπληρωμένη δοκιμή μετρητών STS από το μηχανικό μας, λειτουργία ομαλά σύμφωνα με το αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης σας, συνεργασία Nince

—— Ο κ. Rodrigo Araujo

νέα ενιαία φάση 5(60) Α μετρητών ραγών υπόθεσης DIN φορμών και 3x 10(100) Α που παραδίδεται στην αρχή μας, είναι πολύ ικανοποιημένοι με τα νέα στοιχεία. θα ενημερώσει τις νέες διαταγές, ευχαριστίες

—— Ο κ. Sathyanarayana D

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Εξοπλισμός: Έχουμε 102 σύνολα εξοπλισμών παραγωγής και δοκιμής, συμπεριλαμβανομένων 3 γραμμών παραγωγής, περισσότερων από 10 μονάδων της συσκευής βαθμολόγησης όπως η συγκολλώντας μηχανή κυμάτων, η συγκολλώντας μηχανή επανακυκλοφορίας, η αυτόματη μηχανή τοποθέτησης, οι βυσματωτές γραμμές συνελεύσεων, οι γραμμές συνελεύσεων, οι γραμμές συσκευασίας και κ.λπ., οι οποίες έχουν όλα να καλύψουν την απαίτηση παραγωγής.

  ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

   

  Υλικό: Τα υλικά είναι στην ακριβή συμφωνία με τις απαιτήσεις των μετρητών και η προμήθεια των εθνικών προτύπων, έχουμε καθιερώσει ήδη ένα κατάλληλο σύστημα αξιολόγησης προμηθευτών, και έχουμε αναπτύξει μια σειρά προτύπων δοκιμής. Όλα τα υλικά πρέπει να περάσουν την ακριβή δοκιμή πρίν εισάγουν στο εργοστάσιο, και να χρησιμοποιηθούν έπειτα στην παραγωγή. Τα μέτρα έχουν λήφθουν για να αποτρέψουν την υγρή και στατική ηλεκτρική ενέργεια για να εξασφαλίσουν την κανονική απόδοση των πρώτων υλών.

  ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

   

  Τέχνη: Για να κάνουμε ποικίλους ηλεκτρονικούς μετρητές σύμφωνα με τη διαδικασία παραγωγής, έχουμε αναπτύξει τα έγγραφα διαδικασίας, για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων.

   

  ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

   

  Δοκιμή: Έχουμε το ηλεκτρονικές εργαστήριο μετρητών και τη μεγάλη έκταση των εξοπλισμών δοκιμής, όπως ο εξοπλισμός EMC (ESD, EFTB, ΚΎΜΑ, RF, ώθηση Oscillasion μείωσης, ΕΜΒΎΘΙΣΗ, τρέχοντα, παλόμενα τάση ώθησης και κ.λπ.), περιβαλλοντικός εξοπλισμός δοκιμής (εναλλασσόμενη αίθουσα δοκιμής υγρασίας θερμοκρασίας, συσκευές δοκιμής σκόνης, αδιάβροχη συσκευή δοκιμής, συσκευή δοκιμής κλονισμού, συσκευή δοκιμής δόνησης και κ.λπ.), εξοπλισμός δοκιμής Ε&Α. Κάνουμε ποικίλους ηλεκτρονικούς μετρητές σύμφωνα με τη δοκιμή και αναπτύσσουμε τα έγγραφα δοκιμής μας για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων.

  ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

   

  Περιβάλλον: Το εργαστήριό μας καλύπτει έναν τομέα 5000 τετραγωνικών μέτρων, των καλύψεων παραγωγής και χώρου αποθήκευσης περισσότερα από 3000 τετραγωνικά μέτρα.

  ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

 • OEM / ODM

  Παρέχουμε την πελάτης-γίνοντη υπηρεσία υπηρεσιών (ODM) που μπορεί να καλύψει την ειδική απαίτηση προδιαγραφών του πελάτη με το σύντομο αναπτυσσόμενο χρόνο.

 • Ε & Α

  Υπάρχουν περισσότερα από 200 employes, 30 τεχνικοί και περισσότερα από 10 άτομα που συμπύκνωση στην έρευνα και την ανάπτυξη.
  Μέχρι τώρα, έχουμε κερδίσει ήδη 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 20 πνευματικά δικαιώματα για το λογισμικό.

  Με βάση το κέντρο Ε&Α, είναι δυνατό για μας στην έρευνα και αναπτύσσει τα νέα μοντέλα του έξυπνου μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, του έξυπνων υδρομέτρου και του κ.λπ.
  Το κέντρο Ε&Α περιλαμβάνει συμπεριλαμβανομένου του εργαστηρίου EMC και του εργαστηρίου περιβάλλοντος.

  ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHEJIANG YOMIN ELECTRIC CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Linda

Τηλ.:: 86-577-61616258

Φαξ: 86-577-61616258

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)